top of page

OM OSS

Litt historie:
Sjøsportsenteret ble offisielt åpnet 20.august 1993. Senteret ligger på Langaneset ved Bergens Roklub med adresse Harald Skjoldsvei. Ble bygget med midler gitt av Lions Club Fana, Bergen kommune, tippemidler, Olaf Bjørnseths Fond, O.Kavlis Fond samt tilskudd fra forskjellige handikapforeninger.

Formålet: 

Sjøsportsenteret (SFF) skal gi personer med nedsatt funksjonsevne tilbud og mulighet til å delta i sjøaktiviteter som båtturer, kanotur, sportsfiske med mer.

Styret i SFF skal skaffe midler til nødvendig utstyr slik at SFF kan drives og fungere etter hensikten.

 

NAUST:
Ved naustet har vi god plass til grilling, nyte solen på en fin sommerdag, eller ta en dukkert fra flytebryggen for den som mestrer det. Kommer det en regnbyge er det god plass i naustet med bord og stoler. Her er det også perfekt for selskap, arrangementer og festligheter. Naustet er ca 112m2 og har blant annet, møterom, tekjøkken, varmeovner, Bord, stoler, kjøleskap, fryseboks, grill, flagg, innlagt vann og strøm.

Plass til ca 35stk. Garderobe, toalett, dusj, HC-toalett mm. 

- Se mer -

LØVEGUTTEN: Ombord på «Løvegutten» er det plass til 10 rullestoler, én tobeint helper og én kaptein på hjul. Katamaranen gjør god fart gjennom Bergens skjærgård. Med katamaranen «Løvegutten» kjører vi turer på Nordåsvannet. Langs land mot Hop med flotte hus, hager og badehus, til Troldhaugen og Gamlehaugen videre langs land ved Kråkenes forbi Kyrkjetangen med retur til Sjøsportsenteret.

- Se mer -

TRYGG PÅ SJØEN: For å nyte sjøen må manikke bare komme til. Man må føle seg trygg. Med katamaranen «Løvegutten» kan også rullestolbrukere trygt fosse gjennom skjærgården og nyte sjøbrisen i ansiktet.

KAJAKKRAMPE & MILJØKAJAKK: Bergen og Omegn Friluftsråd (BOF) har samarbeidet med Sjøsportsenteret
for funksjonshemmede om å bygge en kajakkrampe, og arrangerer padlekurs for funksjonshemmede. BOF har også fast plass for en av Bergens fem, grønne, kommunale «miljøkajakker». Den kan alle låne for å bidra til å plukke søppel i fjæren.

KAJAKK, KANO, BÅT MM: Vi har en Pioner robåt samt en stødig kano, to SUP Brett og flere kajakker (deriblant en dobbel). Vi har flere redningsvester til utlåns for våre medlemmer. Det fins krabbefiske utstyr som man kan bruke å utforske sjøens skapninger, mm.

- Se mer -

 

Solnedgang kajakk

STYRET

STYRELEDER

272672187_10209945027019179_3561394015832636793_n_edited.jpg

Bjørn Greve

NESTLEDER

Eivind Meyer

STYREMEDLEM

Marita Hole

VARAMEDLEM

Øystein Nesse

ØKONOMIANSVARLIG

Tom Laurits Haaland

STYREMEDLEM

Elizabeth Chigwida

VARAMEDLEM

Trond Moberg

bottom of page