top of page

Lengter du etter å komme deg ut på sjøen og få frisk bris i håret eller prøve fiskelykken? Det er fullt mulig – også for de av oss som har rullestol (elektrisk eller vanlig) eller av andre grunner har praktiske problemer med å komme ombord i en vanlig båt. 

 

Har du et ønske om å lære å ro, samt flyte i ett med vannet? Det er mulig det også. Elle kanskje du bare vil bade i sjøkanten, eller ta en kaffe ved sjøluft og bølgeskvulp.. På SFF er mulighetene mange,

og samhold, respekt og glede stor! 

 

Sjøsportsenteret for funksjonshemmede ligger idyllisk til ved Nordåsvannet i Bergen. Her finner du en godt tilrettelagt båtplass, med flytebrygge og ombordstigningsrampe, tilrettelagt naust, garderobe mm. Det er rett og slett en perle! 

Sjøsportsenteret ble offisielt åpnet i 1993.

Formålet med senteret er i første rekke å gi personer med nedsatt funksjonsevne tilbud og mulighet for sjøaktivitet og inkludering på/ved sjøen.
Sjøsportsenteret (SFF) skal gi personer med nedsatt funksjonsevne tilbud og mulighet til å delta i sjøaktiviteter som båtturer, kanotur, og sportsfiske med mer. 

 

Å få oppleve sjøen på lik linje som andre er for denne målgruppen særdeles viktig. 

 

Styret i SFF skal skaffe midler til nødvendig utstyr slik at SFF kan drives og fungere etter hensikten.

 

Sjøsportsenteret er medlem i Redningsselskapet samt forsikret i Codan med Båt for sightseeing i Nordåsvannet for intill 11 personer + 2 båtførere. 

SFF

bottom of page